KALENDÁŘ MISTRA DEATHERA

Bratrstvo Luny web

autor: Deather & Bratrstvo Luny

16. 10. 2014

Dvorní grafik Bratrstva Luny přiveze na Magickou noc zbrusu nové metalové kalendáře na rok 2015! K dostání budou na hlavním stánku festivalu. Je nám ctí, že jsme se také vešli.

DEATHER: „Představuji vám obálku kalendáře, kde mj. najdete 26 profilů nejen metalových kapel, ale klubů, festivalů, ale i časopisu a nebo výroby merche, prostě vše, co spojuje metalová hudba. Trochu nevšední je v tom, že kalendárium s daty se otáčí individuálně, takže se nemusíte dívat na něco, co se vám nebude líbit. Brzy fotky… V kalendáriu najdete kromě klasických jmen a svátků, hlavně metalové svátky tím jsou akce, koncerty apod. Takže se budou připomínat samy :o) Obscene, Brutal Assault, Basinfirefest, Prometalfest je samozřejmostí, nicméně tam najdete i menší koncerty v různých lokalitách naší zemi. Distribuce díky kapelám je celorepublikové. A co v něm najdete, vždy profil daného subjektu s fotkou, logem, obalem poslední aktuální desky, ne všichni to mají tak, ale většina ano na skvělém 300 gr. papíře.
Kapely: Tortharry, Fleshless, Pergamen, Torc, Dysangelium, Spasm, Apathy Again, Tartaro:s, Fatality, Six Degrees Of Separation, Darkside, The Pant, Dissolution, Prometalfest, Antigod, V.A.R., Minority Sound, Cast Of Mind, Nahum, Bratrstvo Luny …
Časopis: Pařát Magazine
Oblečení: Merch Factory
Festivaly: Brutal Assault Fest, Bugrfest, Prometalfest
Kluby: Africa Pub, Hell‘s Bells
Celkový náklad se vyšplhal na 1500 ks a možná něco víc… (takže komu bude chybět, budeme mít ještě něco k dispozici). Předběžná cena bude 99 Kč + poštovné. K dostání bude již na Magické noci v Kralupech nad Vltavou, Prometalfestu v Rýmařově ad… Vydavatel: In Deed Hell a Tiskárna K-Tisk

TEXT V KALENDÁŘI – BRATRSTVO LUNY

Vltavští trubadúři BRATRSTVO LUNY vydali na sklonku roku 2014 třetí řadové album CARPE DIEM. Koncepčnost jejich děl podpořená bohatou výpravou, propracovanými detaily a divadelně pojatou koncertní show jim vynesla přezdívku „shakespearovská společnost vlčích romantiků.“ Vydávání vlastních uměleckých novin TRAUBADÚR či pořádání dark indie festivalu MAGICKÁ NOC TRUBADÚRŮ jsou dalšími nástroji, kterými komunikují poselství jejich tvorby.